jueves, 23 de abril de 2009

EN FI...


La celebració de la festivitat dels Mossos d'Esquadra, el Dia de les Esquadres, es va realitzar aquest dilluns a l'Auditori de Barcelona sense que la bandera catalana estigués presidint l'acte.


A més, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, va haver de seguir l'acte fora de la taula presidència, perquè no hi havia prou espai.


La informació ha estat publicada per El Periódico de Catalunya, i la seva autora, Mayka Navarro, l'ha comentat aquest dimarts al programa Els Matins, de TV3, amb Josep Cuní i Pilar Rahola.


Segons la informació era "la primera vegada que el titular de Justícia no participava des de l'escenari en l'acte de lliurament de condecoracions. Pel que sembla no cabien tots en la taula i ella va ser la sacrificada, convertint-se, una vegada més, en una de les protagonistes involuntàries de l'acte".També es diu que "potser també va ser la manca d'espai el que justificava l'inexplicable absència de qualsevol signe d'identitat en un acte que es va clausurar amb l'himne de Catalunya però sense la presència de la senyera.


increible...

No hay comentarios: